Povidlová omáčka

24. ledna 2013 v 16:33 | Dot |  Omáčky
Velmi dobrá, jednoduchá a rychlá omáčka.

*Recept v celém článku


Potřebujete (na 6 porcí): 2 hrnky povidel, 2 dcl hovězího vývaru, 1 kelímek zakysané smetany, 1 dcl plnotučné smetany

Postup: Povidla a vývar pomalu rozmíchejte a přiveďte k varu. Poté opatrně přidejte smetany a nechejte provřít asi 2 minuty.

Tip: Pokud chcete překvapit návštěvu něcím originálním, zvolte tento recept. Pamatujte si, že jednoduchost receptu se nerovná jeho exkluzivitě a naopak!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama