Jak správně uskladnit potraviny?

12. října 2012 v 11:04 | Dot |  Rady a tipy
AnanasAngreštBorůvkyBrambory
AvokádoArtyčokyBroskevCeler
BanányBrokoliceČínské zelíČesnek
BylinyČekankaFazoleCibule
CitrónyChřestFenyklCuketa
DýněHlíva
Hroznové víno
Datle
FíkyHouby
Hrušky
Greapfruity
Granátové jab.
HráchJedlé kaštanyHlávkové zelí
LilekJahodyKapustaJablka
LimetkyMalinyKedlubnaMandarinky
MangoOstružinyKiwiPaprika Pomeranče
MelounŘedkvičkaKukuřice-
OkurkyRybíz
Květák
-
PapájaŠpenát
Litchi
-
Physalis-Meruňky-
Pomelo-Mrkev-
Rajčata-Nektarinky-
Vodní meloun-Pór-
--Rebarbora-
--
Ředkev
-
Chlazení škodíChlazení nutnéChlazení vhodné

Chlazení zbytečné

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama